Imatge d'arxiu del mercat de Bonavista

Salut farà un cribratge intensiu mòbil aquest diumenge al mercat de Bonavista

S'ubicarà a la zona del pàrquing

Salut farà un cribratge intensiu mòbil al  mercat de Bonavista el diumenge 20 de desembre de les 10 a les 14 hores. S’ubicarà  a la zona del pàrquing  del mercat, hi haurà tres equips extractors i els usuaris podran fer-se test d’antigen ràpid per tal de detectar positius asimptomàtics.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'anunci l'ha fet aquest dimecres, 16 de desembre, Salut a través de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Aquest cribratge té com a objectiu  detectar  positius asimptomàtics  mitjançant la prova de test d’antigen ràpid (TAR). El dispositiu, que comptarà amb tres equips extractors s’ubicarà al pàrquing del mercat i els usuaris que ho vulguin podran fer-se la prova. Les persones que podran fer-se la són els majors de 16 anys i que no presentin símptomes.

Un equip de nou persones

La unitat mòbil d’extracció, que depèn de l’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut Camp de Tarragona (ICS), està formada per en aquest cas per dues infermeres, cinc tècnics auxiliars d’infermeria i dues persones administratives. Aquest cribratge compta amb la col·laboració de la Creu Roja, Protecció Civil, l’Ajuntament de Tarragona i l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (ESPIMSA).

La voluntat de Salut és que amb aquests cribratges mòbils es reforcen els fixes que s’estan realitzant tant a la ciutat de Tarragona, a l’Hotel Salut –Hotel SB Express- com a la ciutat de Reus als mòduls ubicats a l’exterior del CAP Sant Pere i que finalitzaran la seva activitat el dissabte 19 de desembre. Segons la situació epidemiològica, des de la Regió Sanitària Camp de Tarragona es realitzaran cribratges intensius en altres punts del territori.