Imatge de la portaveu socialista a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos

El PSC de Tarragona carrega contra Ricomà per no haver gastat «13 milions d'euros»

La portaveu socialista considera que el govern municipal «no sap gestionar els recursos econòmics»

La portaveu  del grup municipal socialista  a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha carregat durament contra la política econòmica  de l'equip de govern municipal tarragoní. El motiu de tot plegat és que el consistori va ingressar 13 milions d'euros més dels que va gastar l'any 2020.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Per Ramos, tot plegat és responsabilitat de «la incompetència del govern municipal» perquè no sap «gestionar  els recursos econòmics en plena crisi social». Segons la líder socialista tarragonina, «que en un any tan dur com va ser el 2020, l'Ajuntament de Tarragona deixés d'invertir 13 milions d'euros es deu a la manca de capacitat de gestió d'ERC i Comuns». «Les i els tarragonins no ens podem permetre tenir un equip de govern, el qual no sap administrar adequadament els fons municipals» ha lamentat la portaveu socialista. 

«Cas omís de les recomanacions» del PSC

Sandra Ramos ha recordat que «des del mes de maig, les i els socialistes hem estat reclamant un pla de  reactivació econòmica i social, a través d'una taula amb totes les administracions  i entitats». «S'ha fet cas omís de les nostres recomanacions». 

La portaveu socialista ha explicat que «durant tots aquests mesos, el govern municipal ha anat explicant a les associacions i a les entitats tarragonines que no hi havia  recursos econòmics per poder sortir-se'n dignament d'aquesta greu crisi. Aquestes declaracions són una presa de pèl per tota aquella gent que ha estat treballant durament per fer front a les conseqüències sanitàries, socials i econòmiques que ha deixat aquesta pandèmia. Com també, per tots aquells sectors que han vist dràsticament reduïts els ingressos dels seus petits i mitjans negocis».