Cs proposa crear una brigada especial per la conservació del patrimoni de Tarragona

El portaveu del grup, Rubén Viñuales, també aposta per altres iniciatives com un taller escola per restaurar els monuments
Cs proposa crear una brigada especialitzada per conservar el patrimoni de Tarragona. | Ángel Ullate

 

Cs proposa crear a Tarragona una brigada especialitzada en la conservació del patrimoni. El portaveu del grup municipal, Rubén Viñuales, expressa que «és una mesura que s'hauria d'estudiar i que compta amb el suport d'entitats especialitzades». Altres iniciatives com un taller escola per restaurar els monuments o potenciar la col·laboració públic-privada per complementar les subvencions també estan ben vistes per part de la formació taronja. «Necessitem mesures valentes per frenar la degradació del patrimoni», ha dit Viñuales a l'equip de govern, d'ERC i ECP

 

 

Cs vol una brigada especial dirigida només a la conservació del patrimoni tarragoní

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha proposat la creació d'una brigada especialitzada en la conservació del patrimoni. «Es tracta d'una mesura que s'hauria d'estudiar i que compta amb el suport d'entitats especialitzades». A més, també aposta per iniciatives com «un taller escola per restaurar els monuments o potenciar la col·laboració públic-privada per complementar les subvencions de les administracions, que malauradament arriben amb comptagotes». 

 

Viñuales ha reclamat a l'equip de govern «mesures valentes» per «frenar la degradació del patrimoni» i ha insistit en el fet que «cal que doti el Pla director de la Muralla, aprovat fa més de 3 anys conjuntament amb la Generalitat, de les partides pressupostàries necessàries per impulsar-lo» i reclama al govern català que faci el mateix.

 

Nou despreniment a la muralla de Tarragona

La proposta de Viñuales arriba dos dies després d'un nou episodi de despreniments a la muralla de Tarragona. Algunes pedres van caure dilluns al matí després de l'aiguat de diumenge, en una petita trencadissa que es va produir a la Via de l'Imperi. «Una ciutat Patrimoni de la Humanitat no pot permetre's que es repeteixin episodis com l'últim despreniment de la muralla», ha acabat dient Viñuales. 

 

També et pot interessar: