Captura del vídeo de les llargues cues de cotxes per comprar al McDonald's de Les Gavarres de Tarragona

Llargues cues al McDonald's de Tarragona per recollir menjar amb el cotxe

La imatge s'ha repetit en diversos punts de Catalunya i l'Estat

L'entrada a la fase 1 de moltes zones de Catalunya i la resta de l'Estat ha comportat la reobertura de comerços, restaurants i establiments després de dos mesos sense poder aixecar la persiana. Al Camp de Tarragona, després de tantes setmanes, molta gent ha sortir al carrer per seure a una terrassa a fer un cafè, prendre una cervesa o menjar alguna cosa al seu restaurant preferit. Alguns establiments de restauració, però, de moment només estan oferint menjar a domicili o per emportar, ja que encara no poden servir a dins del local, només a la terrassa.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A Tarragona, els ciutadans tenien tantes ganes de tornar a tastar els menús del seu restaurant de menjar ràpid preferit, que es van formar llargues cues per poder demanar una hamburguesa i unes patates fregides. És el que va passar per exemple al restaurant McDonald's de Les Gavarres, que va rebre tanta afluència de cotxes que volien demanar al servei de McAuto, que els accessos i carrers de la vora van quedar col·lapsats. Cues quilomètriques que van provocar problemes a alguns usuaris, que van haver d'esperar força estona fins a poder tenir la seva comanda, a causa de l'alta demanda que estava patint el restaurant.

Davant la insòlita imatge, que s'ha repetit en altres punts d'arreu de Catalunya i l'Estat, diverses persones van decidir enregistrar en vídeo la situació i compartir-ho a les xarxes socials, on s'ha generat un debat. Mentre que algunes persones es mofen dels clients per estar fent cua durant força estona per encarregar menjar ràpid, d'altres usuaris argumenten que mentre els compradors estiguin dins dels seus cotxes, no hi ha cap problema amb anar a recollir menjar.