Activistes feministes durant la protesta a la plaça Corsini, aquest dilluns, 8 de març

La CUP denuncia que els Mossos han identificat a «17 feministes» que protestaven davant la seu de VOX

Les activistes s'han trobat a la plaça Corsini, on han cremat imatges de Felip VI

Aquest dilluns, 8 de març,  Dia Internacional de la Dona, un grup de joves feministes, autodenominades com «antifeixistes», han dut a terme una protesta  a la plaça Corsini on, entre altres, han  cremat imatges del rei espanyol Felip VI. Les joves manifestants han denunciat, també, que els Mossos  d'Esquadra les han identificat  durant un intent de protesta  davant la seu a Tarragona del partit d'ultradreta, VOX.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La diputada anticapitalista al Parlament de Catalunya, Laia Estrada, ha assegurat que «de nou, els Mossos d'Esquadra al servei de l'extrema dreta, el racisme, la misogínia, el masclisme i la LGTBIfòbia!». Una denúncia a la qual s'hi ha sumat el partit a Tarragona, reclamant «#prourepressió».

«Les feministes seguim al carrer, seguim organitzades»

Les activistes, després de l'actuació de la policia catalana, han assegurat que «teníem preparada una performance que hem decidit anul·lar. Ara bé, volem que quedi clar que les feministes  seguim al carrer, seguim organitzades, i no farem ni un pas enrere».

La resposta de VOX

La ultradreta  no ha trigat a respondre. Mitjançant una piulada al seu compte de Twitter, VOX ha assegurat que «un grup de feminazis  han llançat la seva ira atacant la seu de VOX Tarragona. Es tracta de les petjades de l'odi que generen les polítiques ideològiques de destrucció».