La diputada de la CUP al Parlament, Maria Sirvent, parlant des del faristol en una imatge d'arxiu.

CUP i ERC debatran a Tarragona sobre la 'Llei Aragonès'

La diputada anticapitalista al Parlament, Maria Sirvent, i el seu company d'hemicicle, el republicà Jordi Albert, debatran sobre els efectes d'aquest projecte legislatiu divendres a l'IMET, a Tarragona

Aquest divendres, 22 de novembre, a la seu de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) , la diputada de la CUP al Parlament, Maria Sirvent, acompanyada pel diputat republicà al parc de la Ciutadella, Jordi Albert, i la presidenta de la Federació d'AMPAs de Catalunya, Belén Tascón, debatran sobre els efectes de la 'Llei Aragonès'.

La convocatòria per assistir al debat corre entre els grups de whatsapp dels pares i mares de diferents centres educatius de la ciutat de Tarragona. Alguns pares han expressat a aquest mitjà la seva preocupació pel fet que el projecte legislatiu impulsat per l'actual vicepresident del govern de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, pugui suposar «la privatització dels serveis públics de manera encoberta». 

Llei de Contracte de Serveis a les Persones

La 'Llei Aragonès' té el nom oficial de Llei de Contractes de Serveis a les Persones. Es tracta, segons els seus detractors, d'una oportunitat perquè «més de 200 serveis puguin ser externalitzats mitjançant aquesta llei». Així mateix, han llançat el crit d'alerta pel fet que «la 'Llei Aragonès permetrà que les empreses privades gestionin serveis fins ara públics com, per exemple, l'educació preeescolar, de P3 a P5; els serveis sanitaris de pediatria, ginecologia i bancs de sang; i serveis socials com el servei d'ocupació».

Els detractors d'aquest important projecte legislatiu republicà han assegurat que «la millor manera de protegir els serveis bàsics de les grans multinacionals és impedint que aquests serveis acabin en mans d'empreses privades».


Comentaris