Comencen a declarar els investigats de Tarragona pel tall de la Jonquera

El col·lectiu de l'esquerra independentista ha organitzat una concentració de suport als investigats davant la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona
Aquest matí de dimarts, 4 de febrer, han començat a declarar, a la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, els investigats pel tall de la Jonquera | Twitter/CUP Tarragona

 

Prop de tres mesos després d'una de les accions més espectaculars de protesta contra la sentència del Tribunal Suprem als polítics catalans, el tall de la frontera entre Catalunya i França, els veïns de les comarques tarragonines que van participar en l'acció convocada per la plataforma activista 'Tsunami Democràtic' han començat a declarar a la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, ubicada al carrer Maria Aurèlia Capmany de la capital tarragonina.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquest dimarts, 4 de febrer, i l'endemà, dimecres 5 de febrer, passaran per les dependències de la Guàrdia Civil més de 30 persones que van participar en la mobilització de meitats del mes de novembre a la frontera de la Jonquera. La CUP de Tarragona ha participat en la concentració de suport i ho han explicat a través d'una piulada al seu compte de Twitter. 

 

Així mateix, el col·lectiu d'advocats independentistes 'Juristes per la República', que representarà a 16 persones investigades per la Guàrdia Civil, ha fet una crida a participar en les concentracions de «suport a les persones represaliades».