GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Denunciat per sisena vegada en sis anys per conduir sense carnet

La Guàrdia Urbana de Tarragona va denunciar a dos conductors, durant el dimecres 23 de gener, per conduir sense carnet
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

Dues actuacions de la Guàrdia Urbana de Tarragona per delictes contra la seguretat viària. La primera, aquest dimecres 23 de gener, a les 12 del migdia, al carrer Tortosa del barri de Torreforta. Una dotació d'atestats de la policia municipal patrullava per la zona quan va comprovar que un turisme iniciava una maniobra evasiva després d'observar els agents.

 

 

El turisme va ser interceptat al carrer Francolí. Un cop requerida la informació del conductor, es va comprovar que el permís de conduir no era vigent atesa una pèrdua total de punts. Aquest fet li ha causat una citació al jutjat pel pròxim 29 de gener. Era la sisena vegada, en els darrers sis anys, que el conductor era denunciat a diferents municipis de l'àrea metropolitana de Tarragona. 

 

Denunciat a Bonavista

D'altra banda, també als barris de Ponent de Tarragona, aquest cop a Bonavista, als volts de les nou de la nit, un control preventiu de la Urbana va aturar, aleatòriament, un turisme. Un cop identificat es va comprovar que el conductor no disposava de permís. La dona del conductor, que l'acompanyava al vehicle, va explicar que ella havia de conduir el cotxe però com que tenia el braç enguixat va optar per cedir-li el volant al seu marit.

 

En conseqüència, i segons informen des de l'Ajuntament de Tarragona, la Guàrdia Urbana ha obert diligències al conductor, un home de 31 anys per conduir sense el permís obligatori. 

 

Aquesta mateixa setmana, la policia local tarragonina ha enxampat a un home, al centre de la ciutat, conduint sense punts i amb la ITV caducada de feia 12 anys.

 

També et pot interessar

Denuncien una onada de robatoris a Cala Romana de Tarragona

Destrossa un parell de cotxes al barri dels Músics i fuig del lloc