Despreniment en una façana a la Rambla Nova de Tarragona

Els Bombers han realitzat tasques de sanejament
Despreniments en una façana de la Rambla Nova de Tarragona | Carlos Domènech

 

Parts de la façana del número 114 de la Rambla Nova de Tarragona han caigut al carrer aquest matí. El servei d'emergències ha rebut l'alerta d'aquest incident quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de deu del matí i, afortunadament, les restes no han ferit a cap vianant que passava per aquesta zona de la rambla tarragonina, la qual fa cantonada amb el carrer Pare Palau. 

Segons ha informat Bombers, s'han desplaçat amb una dotació per fer tasques de sanejament de l'arrebossat de la façana, el qual estava amb bastant mal estat i s'ha avisat a l'arquitecte municipal per valorar-ho. Tanmateix, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha senyalitzat la zona de l'incident, per evitar possibles nous despreniments de la façana, tot i que els bombers han retirat les restes de la paret de l'edifici que estaven a punt de caure.

L'incident ha succeït al número 114 de la Rambla Nova de Tarragona | Carlos Domènech

 

En una zona pròxima a la d'aquest despreniment, a la mateixa Rambla Nova, fa pocs dies va caure una mampara de vidre des d'un quart pis. Afortunadament, tampoc es van haver de lamentar cap ferit, però es van retirar els trossets de vidre que havien caigut a la via pública. Els Bombers, en aquest cas, també van realitzar tasques de sanejament de la façana i de neteja de la via pública.

"ATENCIÓ: Una escola de TGN, preocupada per la seguretat dels seus alumnes" "❗ÚLTIMA HORA: L'Ajuntament de TGN ja ha decidit què fer amb la pancarta pels presos"