Un despreniment al Teatre Tarragona obliga a suspendre l’obra de Dagoll Dagom

Ha caigut una part de les planxes de cartó guix del passadís de la zona de l'amfiteatre
Ha caigut una part de les planxes de cartó guix del passadís de l'amfiteatre.   | cedida

 

El Teatre Tarragona s’ha despertat el matí d’aquest dissabte havent patit un petit despreniment. Aquesta matinada una part de les planxes de cartó guix que hi ha sobre el passadís de la zona de l’amfiteatre del teatre s’ha desprès, segons ha informat l’Ajuntament de Tarragona. Per aquest motiu i com a mesura de seguretat, els tècnics municipals han decidit suspendre l’obra de teatre que s’havia de representar el vespre d’aquest dissabte, 'Maremar', de Dagoll Dagom. La funció s'havia de representar aquest dissabte, 16 de febrer, a les nou del vespre. 

El consistori tarragoní ha informat que, després d’una primera avaluació tot apunta que es tracta d’una afectació localitzada i que el despreniment no ha afectat la resta de l’estructura. Tot i això, apunten, ara cal analitzar amb més profunditat les causes del despreniment i determines les accions a emprendre. L’Ajuntament assegura que l’objectiu és poder reobrir el Teatre Tarragona amb normalitat tan aviat com sigui possible.

 

'Maremar', de Dagoll Dagom, sobre la crisi dels refugiats 

Pel que fa a la representació de l'obra 'Maremar', de moment encara no es coneix quan es farà. El Teatre Tarragona resulta a l'espera per poder donar-ne més informació. L'obra s'havia de representar aquest dissabte a les 21 hores, i suposava la tornada a Tarragona de l'exitosa companyia Dagoll Dagom. 'Maremar', dirigida per Joan Lluís Bozzo, és un espectacle que fusiona 'Pèricles, el príncep de Tir' de Shakespeare amb les cançons de Lluís Llach, i que parla sobre la crisi migratòria europea.

La música i la dansa són la base d'aquesta obra, protagonitzada per una nena que es troba en un camp de refugiats. La petita, que enyora els seus pares, per tal de fer front a aquesta situació es trobarà amb un personatge fantàstic que li explicarà la història de Pèricles, que representa una gran metàfora d'una vida plena de pèrdues i naufragis. 

"ÚLTIMA HORA: Els pares del nadó maltractat passen a disposició judicial" "BONA NOTÍCIA: Un estudi d'un professor de la URV, entre els més importants del món"