La Guàrdia Urbana de Tarragona deté una dona per tràfic de drogues

La detenció es va fer ahir, dijous 11 de juliol, prop del carrer Tortosa de Tarragona
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir, ahir dijous 11 de juliol, una dona com a presumpte culpable d'un delicte de tràfic de drogues | guàrdia urbana tarragona
 

 

Aquest passat dijous, 11 de juliol, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir una dona de 43 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública en una operació policial que estava motivada per diferents queixes veïnals. En aquest context, agents de la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) del cos policial van organitzar, aquest dijous al matí, un dispositiu de vigilància al carrer Tortosa de la ciutat de Tarragona davant de la sospita que s'hi trobaria un punt de consum i tràfic de substàncies estupefaents.

 

La detinguda havia venut substàncies estupefaents a un altre home

Durant l'operació policial, els agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van observar com un home picava el timbre d'un portal i al cap d'un minut, aproximadament, en baixava una dona. Un cop al portal, la dona va lliurar a l'altre home diversos embolcalls a canvi d'un bitllet de 20 euros. Minuts després, els agents van interceptar el comprador i van comprovar que els embolcalls que duia contenien substàncies estupefaents, concretament, molt probablement eren cocaïna i heroïna. Aquest fet va provocar que els agents detinguessin la dona que havia venut aquells embolcalls prèviament. 

 

Detinguda per agredir, mossegar i clavar les ungles a agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Fa tot just dos dies, el passat dimecres 10 de juliol, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir una dona com a presumpta autora dels delictes d'atemptat contra els agents de l'autoritat i per un altre de lesions greus. Els fets van passar a l'hotel de la plaça Corsini on la detinguda no s'allotjava. La dona estava estirada al terra de l'hotel i es mostrava agressiva, els agents van intentar parlar amb ella però va començar a cridar i a agredir els policies. La dona ja havia protagonitzat uns fets similars en un altre municipi de la comarca del Tarragonès aquesta mateixa setmana. 

 

També et pot interessar: