ÚLTIMA HORA

Espanya supera els 100.000 contagis per coronavirus

INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Detingut a Tarragona per tenir una plantació de marihuana a casa

La policia va descobrir-lo en anar a entregar-li una citació judicial
La plantació de marihuana a un pis de Torreforta | Cedida Guàrdia Urbana

 

Un home de 40 anys ha estat detingut al barri de Torreforta  per la Guàrdia Urbana de Tarragona com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i de defraudació del subministrament elèctric.
Els agents es van dirigir a entregar una citació judicial aquesta passada nit  a un immoble del carrer Passatge Francolí del barri tarragoní de Torreforta al voltant d'un quart de nou del vespre. De sobte, es van trobar la porta entreoberta i una forta olor a marihuana, a més de sentir-se el soroll de ventiladors. 
 

Quatre quilos de marihuana en una casa de Tarragona

Un cop el Jutjat de Guàrdia els va autoritzar el registre de la casa, els agents van trobar una plantació de 60 torretes de marihuana, amb un pes d'uns quatre quilos. A més, es va descobrir una instal·lació elèctrica amb cinc transformadors per donar potència, sistemes de ventilació, d'enllumenat artificial i calorífics i de control de temperatura i humitat.
 
El propietari tenia antecedents policials i suposadament, va fugir del domicili quan es va adonar que hi havia policia. Malgrat això, va ser localitzat i detingut per una patrulla del torn de matí del cos policial prop de l'habitatge, al voltant de dos quarts de vuit del matí. Durant el registre, es van localitzar documents personals corresponents a l'home que certificaven que l'home de 40 anys vivia al domicili.
 
La plantació de marihuana a Torreforta | Cedida Guàrdia Urbana

 

El cablejat elèctric, manipulat

Una empresa elèctrica es va encarregar de desconnectar la instal·lació i van confirmar que tot el cablejat estava enganxat al quadre de llum de l'edifici, encara que no passava per cap comptador. De fet, tot el cablejat provenia de la façana exterior del pis fins als baixos. Una persona que vivia als baixos del bloc de pisos va reconèixer que li havien sol·licitat poder passar el cablejat de la llum fins aquest punt, però que no era conscient de l'ús que li volien donar. 

Més notícies de la categoria Tarragona