Detingut per robar una màquina d'afaitar de 47 euros en un centre comercial de Tarragona

El vigilant del centre comercial va detectar el robatori mitjançant el sistema de videovigilància de la botiga i va avisar a la policia local de Tarragona

Aquest dijous, 10 de gener, a les vuit del vespre, el vigilant d'una gran superfície comercial del barri de la Floresta va advertir a la Guàrdia Urbana de Tarragona per un presumpte delicte lleu de furt que s'estava produint al centre. Un home de 31 anys, segons va poder observar el vigilant a través del sistema de videovigilància intern de l'establiment, s'havia amagat dins el seu pantaló una màquina d'afaitar per valor de 47,90 euros.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Quan la policia local tarragonina es va desplaçar al centre comercial per procedir amb la detenció, per un delicte lleu de furt, va comprovar que l'individu a més tenia pendent un esbrinament de domicili i citació del jutjat d'instrucció número 6 de Tarragona.

Detingut per ordre de crida i cerca a la Part Baixa

No ha sigut l'única actuació destacada de la Urbana en les darreres hores a Tarragona. Agents que realitzaven tasques de seguretat ciutadana per la Part Baixa van localitzar un individu que ja tenien controlat per altres fets delictius. Se li va sol·licitar els documents d'identitat i es va comprovar que constava vigent un requeriment de detenció procedent del jutjat d'instrucció número 5 de Tarragona  amb motiu d'un robatori amb força, motiu pel qual va ser detingut.

Està sent una setmana moguda a Tarragona, pel que fa a actuacions de la Urbana. Tot just fa dos dies, dimecres 9 de gener, la policia tarragonina detenia a un home de 31 anys per robar dues cerveses en un bar del carrer Unió i amenaçar a l'amo de l'establiment. Així mateix, la Guàrdia Urbana detenia, dilluns 7 de gener de matinada, a un home de 36 anys i a una dona 35 com a presumptes autors d'un delicte de robatori de vehicle.