GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detingut a Tarragona per robar roba d'un altre hoste a la pensió on s'allotjava

Els fets van succeir a la Part Baixa de la ciutat
Detingut a Tarragona l'hoste d'una pensió per rebentar la porta d'una altra habitació i robar-ne roba. | Cedida

 

Curiós cas a Tarragona d'una detenció practicada, aquest dimarts, per part de la Guàrdia Urbana de la ciutat. Pocs minuts després de tres quarts d'onze de la nit d'aquest 15 de gener, els agents locals rebien l'avís d'un possible robatori a l'interior d'una pensió situada al carrer de Cartagena, a la Part Baixa de Tarragona, on darrerament ja s'han detectat altres fets delictius. A la seva arribada, finalment, van acabar detenint un home de 31 anys acusat d'un presumpte delicte de robatori amb força.

 

 

NOTÍCIA RELACIONADA: Onada de robatoris en vehicles a la Part Baixa de Tarragona

NOTÍCIA RELACIONADA: Un jove de 26 anys agredeix la seva exparella, de 23, a la Part Baixa de Tarragona

 

Rebenta la porta d'una altra habitació i s'endú roba

A darrera hora del vespre d'aquest dimarts, doncs, la propietària d'aquesta pensió del barri del Port, a Tarragona, es va adonar que passava alguna cosa a l'interior del seu establiment: un dels hostes que tenia allotjats des de feia alguns dies a la pensió havia rebentat la porta d'una habitació que no era la seva i es trobava a l'interior d'aquesta habitació, apropiant-se d'objectes que pertanyien a un altre hoste, absent en aquell moment.

 

Va ser llavors quan la propietària va alertar la Guàrdia Urbana de Tarragona, que en qüestió de minuts va fer acte de presència a la pensió del carrer de Cartagena de la ciutat. Un cop allà, van poder interceptar un home que sortia de l'establiment carregat de peces de roba.

 

Tot seguit, van poder parlar amb la propietària, que els acabava d'alertar feia tot just uns minuts: ella mateixa els va explicar com l'home havia trencat la porta de l'habitació i havia començat a sostreure peces de roba d'un altre client.

 

El client de la pensió, un home de 31 anys, acaba detingut

Lògicament, l'home que havia comès els fets, de 31 anys d'edat i client de la pensió del carrer de Cartagena des de feia alguns dies, va acabar detingut per la Guàrdia Urbana tarragonina acusat d'haver perpetrat un robatori amb força. Va ser just després que l'altre client, la víctima, doncs, d'aquest robatori, reconegués com a seves les peces de roba que li havien intentat robar i declarés que, efectivament, la seva habitació es trobava tancada amb clau durant la seva absència.