GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

L'arrest es va produir ahir dimecres, 19 de juny, mentre la Guàrdia Urbana controlava un immoble sota sospita
Un home va ser detingut aquest cap de setmana després d'haver colpejat agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | Àngel Ullate

 

 

Al voltant de les onze de la nit d’ahir dimecres, 19 de juny, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

 

Segons ha informat el mateix cos policial, dues patrulles de la Unitat de Delinqüència ciutadana —una logotipada i una altra de paisà— van corroborar l’existència d’un punt de compravenda de droga en un domicili del barri de Bonavista.

 

 

 

La policia controlava l'edifici, sota sospita

Els agents, que vigilaven l’edifici, van observar com un jove s’adreçava cridant a una balconada de l’edifici. Immediatament, del balcó en va sortir un altre home, que va llençar a l’individu les claus.

 

Al cap d’uns minuts, el mateix jove va sortir de l’edifici portant a la mà un embolcall de paper d’alumini, operació que es va repetir diverses vegades, amb diferents persones. Els individus que entraven a l’immoble donaven diners a canvi de l’embolcall que rebien.

 

Un detingut

La Guàrdia Urbana va intervenir, precisament, diversos embolcalls adquirits pels compradors, «en els quals hi havia o bé substància en pols o bé substància vegetal», han explicat fonts policials. Finalment, quan l’home que havia aparegut per la balconada va abandonar l’edifici, va ser detingut.

 

 

També et pot interessar