AQUESTA NIT

馃殥 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas but脿

Detinguts dos traficants de droga a Tarragona

Portaven sempre quantitats petites per si eren enxampats justificar-ho com consum propi
S'han intervingut drogues, objectes per al cultiu i processament de la droga, material el猫ctric i diners en efectiu | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha detingut dues persones, de nacionalitat espanyola i ve茂ns de Tarragona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut p煤blica. En el registre del domicili, s'ha intervingut subst脿ncies estupefaents preparades per a la venda, una plantaci贸 en fase de creixement, material espec铆fic per al tractament i cultiu de les plantes, aix铆 com diners en efectiu repartits en bitllets petits, presumptament procedents de la compra de la droga.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Traficaven amb marihuana

En l'operatiu de la Policia Nacional tamb茅 ha participat la Gu脿rdia Urbana de Tarragona. Les dues persones detingudes s'ocupaven del manteniment de les plantes de marihuana i de les instal路lacions on estaven. A m茅s, ells mateixos eren els encarregats de distribuir i vendre les subst脿ncies estupefaents. 

 

La investigaci贸 va comen莽ar el passat mes de juny i es van donar compte que els traficants sortien de les instal路lacions amb la quantitat de droga exacta que tenien pactada pr猫viament. Aix铆, si eren interceptats per la policia, podien dir que eren per consum propi i no actuaven com a distribu茂dors. 

 

Dues persones detingudes com a presumptes autors de tr脿fic de drogues a Tarragona | Policia Nacional