Detinguts dos traficants de droga a Tarragona

Portaven sempre quantitats petites per si eren enxampats justificar-ho com consum propi
S'han intervingut drogues, objectes per al cultiu i processament de la droga, material elèctric i diners en efectiu | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha detingut dues persones, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. En el registre del domicili, s'ha intervingut substàncies estupefaents preparades per a la venda, una plantació en fase de creixement, material específic per al tractament i cultiu de les plantes, així com diners en efectiu repartits en bitllets petits, presumptament procedents de la compra de la droga.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Traficaven amb marihuana

En l'operatiu de la Policia Nacional també ha participat la Guàrdia Urbana de Tarragona. Les dues persones detingudes s'ocupaven del manteniment de les plantes de marihuana i de les instal·lacions on estaven. A més, ells mateixos eren els encarregats de distribuir i vendre les substàncies estupefaents. 

La investigació va començar el passat mes de juny i es van donar compte que els traficants sortien de les instal·lacions amb la quantitat de droga exacta que tenien pactada prèviament. Així, si eren interceptats per la policia, podien dir que eren per consum propi i no actuaven com a distribuïdors. 

Dues persones detingudes com a presumptes autors de tràfic de drogues a Tarragona | Policia Nacional

 

"🎆TRADICIÓ: Les festes de Sant Roc de Tarragona encaren els dies més forts" "🔴 ATENCIÓ: Absolt un home per tocar el cul de la filla i d’una amiga a TGN"