GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ja es pot sol·licitar la devolució d'entrades dels espectacles suspesos als Teatres de Tarragona

El retorn de les compres realitzades a taquilla es farà a través del servei e-tràmits, al web de l'Ajuntament
El Teatre Tarragona, en una imatge d'arxiu | cedida

 

 

La suspensió dels espectacles dels mesos de març, abril, maig i juny als Teatres de Tarragona està comportant, evidentment, la devolució de les entrades adquirides. La crisi del coronavirus, és sabut, ha obligat a aturar la programació cultural a la ciutat i, des de l’Ajuntament, han habilitat a partir d’ara el retorn de les compres fetes a les taquilles dels teatres, sigui en efectiu o amb targeta.

 

Precisament, la devolució dels tiquets adquirits presencialment a les taquilles teatrals es farà mitjançant transferència bancària i, per iniciar el procediment, els usuaris cal que segueixin les instruccions detallades en aquest enllaç. La devolució, en aquest cas, es realitzarà per ordre d’arribada de les peticions.

 

Devolució automàtica de les compres per internet

Pel que fa a les entrades comprades per internet, es rebrà automàticament la devolució de l’import de compra a la targeta bancària utilitzada. Aquestes devolucions, apunta el consistori, va començar el passat 4 de maig i es fan per ordre cronològic de representació dels espectacles.