GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'AA.VV. de Sant Pere i Sant Pau dimiteix en bloc i anul·la totes les activitats previstes aquest estiu

Luis Trinidad, president de l'associació, anuncia eleccions pel pròxim mes d'octubre | El motiu d'aquesta crisi, les queixes rebudes després del concert d'aquest passat dissabte a SPiSP
Imatge d'arxiu del concert de finals de juny de l'any passat al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. | Facebook/AA.VV Sant Pere i Sant Pau

 

Males notícies pels veïns del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Aquest dimarts, 2 de juliol, a darrera hora del vespre, Luis Trinidad, president de l'associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau, anunciava la dimissió de la seva junta, convocava eleccions pel pròxim mes d'octubre i, el fet de més transcendència ciutadana, feia públic que el barri es quedava sense les festes previstes per l'associació durant els mesos d'estiu. El motiu, les queixes sorgides pel darrer gran concert a SPiSP.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquest dissabte 29 de juny, al vespre, Sant Pere i Sant Pau acollia la tercera edició del concert per gent jove que celebra a finals de juny. La trobada estava organitzada per una cadena de ràdio i enguany ha aixecat malestar entre els veïns, i veïnes, del barri per l'actitud d'alguns joves. Trinidad, en un escrit a la xarxa social Facebook, ha explicat que «és clar que lamento, i lamentem tots, el comportament inadequat d'alguns adolescents, molts d'ells menors d'edat, en diferents zones del barri. Ara bé, la majoria d'aquesta gent no va arribar a entrar al concert perquè ho van impedir els controladors i, aleshores, van decidir organitzar la festa per la seva banda».

 

Així mateix, l'encara representant dels veïns i veïnes d'aquesta zona ubicada al nord de la ciutat de Tarragona ha posat l'accent en el paper jugat per la Guàrdia Urbana per tal d'ajudar als veïns a controlar els accessos. «Vam demanar el tancament de la carretera annexa a la porta d'entrada, per la seguretat dels assistents al concert. No vam rebre resposta fins a la mateixa tarda de l'esdeveniment i la patrulla que es va presentar ens va dir que no tallarien els carrers perquè era necessari un gran dispositiu del qual no disposaven» ha declarat Luis Trinidad.

 

Sense activitats a l'estiu

Trinidad, en declaracions a TarragonaDigital, ha avançat que «fins que no es convoquin eleccions a l'octubre, continuarem oficialment com a junta però sí, s'han acabat les activitats oficials». «També posem punt final als actes previstos, com el cinema d'estiu, la paellada familiar, diferents concerts i, és clar, la tramitació de queixes veïnals i reunions amb el nou equip de govern» ha reblat l'encara president de l'associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau. 

 

També et pot interessar: