Desenes de dones segueixen l'exemple de Xile i entonen «Un violador en tu camino» al Balcó del Mediterrani

L'acció estava organitzada pel col·lectiu «Chile Despertó» i la resposta va ser massiva | Una pancarta amb el lema «En Chile nos están matando» encapçalava la concentració
Desenes de dones concentrades al Balcó del Mediterrani, on van entonar la ja famosa cançó feminista «Un violador en tu camino». | Col·lectiu Fridas

Tarragona va seguir l'exemple de Xile i aquest dissabte a la tarda desenes de dones van entonar la cançó «Un violador en tu camino». Aquesta protesta, que s'ha fet viral després de les manifestacions del país sud-americà durant la jornada del 25-N, va rebre una resposta massiva a Tarragona. El Balcó del Mediterrani va ser el lloc escollit pel col·lectiu «Chile despertó». Una pancarta amb el lema «En Chile nos están matando» encapçalava la concentració, que va aixecar gran expectació. 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Protesta feminista al Balcó del Mediterrani de Tarragona

Amb una cinta negra als ulls, seguint el ritme d'un timbal i completament empoderades. Així van cantar desenes de dones la cançó «Un violador en tu camino» al Balcó del Mediterrani de Tarragona. La protesta s'emmarcava en un acte convocat pel col·lectiu «Chile despertó», que va comptar amb el suport de col·lectius feministes del Camp de Tarragona com Fridas. 

Les participants van seguir l'exemple de les manifestacions xilenes, que s'han tornat virals després de la jornada del 25-N. A més, una pancarta denunciava la situació que s'està vivint al país sud-americà. «En Chile nos están matando», deia la pancarta, que va encapçalar la protesta. El càntic va aixecar expectació entre nombrosos ciutadans, que van acostar-se a gravar les imatges.  

"🎦 El Festival REC 2019 encara el darrer dia amb èxit de públic" "🐕La Protectora d'Animals de TGN, «saturada», demana instal·lacions més grans"