NOVETAT

Totes les not铆cies del tsunami democr脿tic gratis al teu m貌bil

Dos detinguts en un operatiu antidroga a Tarragona i Alcal脿 de Xivert

La investigaci贸 s'ha culminat amb la desarticulaci贸 dels punts de venda de drogues com la dels seus prove茂dors | S'ha decretat l'ingr茅s a pres贸 per un dels detinguts
La Gu脿rdia Civil ha confiscat diversos tipus de drogues i diners en met脿l路lic | Gu脿rdia Civil

 

Nou operatiu policial contra el tr脿fic de drogues. La Gu脿rdia Civil ha detingut a dues persones a Tarragona i Alcal脿 de Xivert com a presumptes autors d'un delicte contra la salut p煤blica, requisant diferents tipus de drogues, aix铆 com una gran quantitat de diners en met脿l路lic.

 

La droga provenia de la regi贸 de Tarragona

L'actuaci贸 policial 茅s la continuaci贸 d'una operaci贸 realitzada a finals del 2017, quan es va desarticular una organitzaci贸 criminal que distribu茂a droga en diverses localitats de Castell贸, utilitzant el m猫tode anomenat 'telecoca', consistint a portar les subst脿ncies estupefaents al domicili dels consumidors. Aix铆 es van detenir quatre persones per delictes per formar part d'una organitzaci贸 criminal i de tr脿fic de drogues, a m茅s de confiscar drogues, diners i vehicles d'alta gamma. 

 

En continuar les investigacions per identificar el principal prove茂dor, van poder confirmar que una de les persones s'estava abastint de grans quantitats de coca茂na a la regi贸 de Tarragona i, posteriorment, la distribuiria als mitjans i petits traficants de la zona de la Plana Baixa de Castell贸. Es va detectar que en un dels viatges, una transacci贸 de droga es realitzava en un domicili de Tarragona. 

 

En tornar, els agents el van interceptar a l'altura d'Alcal脿 de Xivert i, despr茅s de fer-li un registre a l'interior del turisme, van trobar un paquet amb una subst脿ncia en pols de color blanc, el qual va donar positiu per coca茂na, amb un pes als voltants dels 610 grams. 

 

Dos detinguts en l'operatiu

La Gu脿rdia Civil va procedir a la detenci贸 de l'home, de 53 anys, com suposat autor d'un delicte contra la salut p煤blica. A partir d'aqu铆, es va procedir a registrar el domicili de Tarragona, al barri de Sant Pere i Sant Pau, on el detingut realitzava les compres de les subst脿ncies estupefaents regularment, confiscant un total de 350 grams d'haixix, 40 de c脿nnabis, 6.100 euros en bitllets i una b脿scula de precisi贸, pel qual es va procedir a la detenci贸 d'un home de 39 anys. 

 

Les dilig猫ncies instru茂des han estat entregades a disposici贸 del jutge d'instrucci贸 n煤mero 1 de Vinar貌s i s'ha decretat l'ingr茅s a pres贸 per un dels detinguts.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris