Imatge de la nova parada d'autobús Creu Roja N-240

L'EMT posa en funcionament la nova parada d'autobús Creu Roja N-240

Forma part de les línies L5 i L85 | Treballadors i voluntaris de l'organització feia temps que la demanaven

Tarragona tindrà, a partir de dilluns vinent, 21 de desembre, una nova parada d'autobús  molt demandada des de fa temps. Es tracta de la parada Creu Roja N-240 que estarà ubicada, tal com el seu nom indica, davant les instal·lacions de la Creu Roja de la carretera nacional N-240, a l'antiga fàbrica de galetes Loste i que ara acull la seu de l'entitat.

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha informat que aquesta nova parada formarà part de les línies L5 i L85 i que està instal·lada en sentit Valls. Segons el president de l'EMT, Jordi Fortuny, amb aquesta nova parada «donem així resposta a les demandes de Creu Roja Tarragona, que requeria aquesta parada per tal de donar servei no només als seus treballadors i treballadores, sinó també a un ampli cos de voluntariat i a la demanda creixent de persones que fan ús dels seus serveis».

L'espai suficient fora de la calçada de la carretera ha permès que es pugui instal·lar una andana de tres metres, garantint així totes les mesures de seguretat i sense generar perill per a la resta de vehicles que circulen per via o pels usuaris.

L'EMT recorda que el passat mes de juliol l'EMT va millorar la seguretat d'una altra parada en aquesta via, la del Pont del Diable, instal·lant una illeta a l'entrada del camí d'accés a l'aqüeducte perquè els autobusos donessin servei sense perill per als vehicles ni usuaris. «El transport públic és un servei a la població i treballem per ajustar-lo a les necessitats de la ciutadania», ha afegit el president de l’EMT.