Pla mitjà d'un autobús de l'EMT de Tarragona, aturat a la parada del carrer Colom. Foto del 15 de maig del 2019

L'EMT suspèn les línies L16, L161 i L162 per un conductor positiu en coronavirus

Tarragona ha hagut de suspendre les línies d'autobús municipal L16, L161 i L162 després que un conductor d'autobús hagi donat positiu en coronavirus. L'Empresa Municipal de Transports (EMT) s'ha vist obligada a deixar sense funcionament aquestes línies, que cobriexen les platges de Tarragona, a partir d'aquest dilluns, 24 d'agost. L'EMT ha apuntat, però, que el transport públic urbà a les platges queda garantit amb les línies L8, L11, L12 i L13. 

Recentment el conductor ha notificat a l'empresa que ha donat positiu en Covid-19, fet que ha obligat l'EMT a suspendre el servei d'autobús. Tant el treballador com vuit persones més que han estat en contacte amb ell s'han confinat

Les baixes del treballador i la resta de persones ha provocat que l'EMT hagi hagut de reestructurar el servei suprimint les línies L16, L161 i L162, tenint en compte que els usuaris d'aquestes línies tenen alternatives per arribar a les platges, com són les línies L8, L11, L12 i L13.

Jordi Fortuny, president de l'EMT, ha explicat que «l’Empresa Municipal de Transports compleix estrictament amb totes les mesures de prevenció necessàries per tal d’evitar contagis a l’interior dels autobusos. Ara, també, ha posat en funcionament el protocol necessari i urgent per tal que aquesta situació sobrevinguda estigui sota control i no afecti a més persones».


Comentaris