GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba el Nadal al Parc Central de Tarragona amb l'encesa dels llums

Des d'aquest divendres, el Parc llueix la decoració nadalenca

 

El Nadal ja s'acosta i, de fet, el centre comercial Parc Central de Tarragona el va rebre aquest divendres, 23 de novembre, amb els braços oberts. Coincidint amb la celebració de la jornada de descomptes 'Black Friday', a Parc Central es va aprofitar per donar la benvinguda a la temporada nadalenca. El Pare Noel i els seus ajudants van arribar a mitja tarda al centre comercial i van poder saludar i conversar amb desenes de nens i nenes que els van transmetre els seus desitjos de cara al proper Nadal, pel qual queden escasses quatre setmanes.

 

L'encesa de llums al Parc Central dona la benvinguda al Nadal 2018 | Àngel Ullate

 

Parc Central engega l'enllumenat de Nadal

La visita del Pare Noel i dels seus ajudants va fascinar la canalla que aquest divendres es va desplaçar fins al Parc Central de Tarragona. Alhora, la tarda va servir per donar el tret de sortida a la decoració nadalenca del centre comercial. El Pare Noel va ser l'encarregat de posar en marxa els llums de Nadal que, des d'ara i fins la festivitat de Reis, decoraran les instal·lacions del Parc Central de Tarragona.

 

GALERIA DE FOTOS: Les millors imtages de l'encesa dels llums de Nadal al Parc Central, d'Àngel Ullate

 

Així doncs, el Nadal ja ha entrat de ple al centre comercial Parc Central, que en les properes setmanes s'omplirà de milers de tarragonins que aprofitaran per fer les seves compres coincidint amb aquesta festivitat. En aquest sentit, hi ha quatre dies festius en què Parc Central obrirà, de manera excepcional, les seves portes: dijous, 6 de desembre; dissabte, 8 de desembre; i els diumenges 16 i 23 de desembre. El centre comercial ja ha enllestit, també, un programa d'activitats durant les festes.

 

Desenes de nens i nenes de Tarragona van poder saludar el Pare Noel, que va arribar divendres al Parc Central. | Àngel Ullate

 

La decoració de les festes de Nadal ja guarneix les instal·lacions del Parc Central de Tarragona i ho farà fins a Reis. | Àngel Ullate