Un gos en una platja de l'Hospitalet de l'Infant

La platja del Miracle de Tarragona tindrà un espai per a gossos aquest estiu

El projecte ja s'ha incorporat al Pla d'Usos de platges de la Generalitat de Catalunya 2021

Els propietaris de gossos  tindran un espai on anar amb els seus animals en una platja de Tarragona aquest estiu, després que ho confirmés la consellera de Benestar Animal, Carla Aguilar-Cunill. En concret, la platja per a gossos estarà situat a la platja del Miracle, a tocar del Fortí de Sant Jordi i de la Reina, el qual estarà ben delimitat i senyalitzat i s'hi podrà accedir des del passeig marítim Rafael de Casanoves.

La zona  estarà marcada amb tanques per separar-ho amb la resta dels banyistes, acció que es farà en les pròximes setmanes per poder-ho posar en marxa aquest mateix estiu. A més, per poder-hi accedir s'ha de complir l'Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d'animals a Tarragona on s'explica que s'han de recollir els excrements a la terra o l'aigua, a més de portar-los lligats.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El nou projecte de 'can-espai' a la platja del Miracle de Tarragona s'ha incorporat al Pla d'Usos de platges de la Generalitat de Catalunya 2021, i arriba quan s'enceta la temporada de platges i finalitza l'accés a aquestes dels animals. En les pròximes setmanes, quan ja estigui confirmada, licitat i adjudicat aquest espai, s'informarà la població perquè comencin a anar-hi amb els seus gossos.

L'arribada d'aquest espai en una de les platges de Tarragona era una reclamació de molts propietaris de gossos durant l'estiu, per poder gaudir de la platja més enllà de fora temporada on està permès. A més, amb aquest nou lloc, Tarragona s'afegeix a altres localitats costaneres on hi ha platges per a gossos com Deltebre, Alcanar, l'Ametlla de Mar, Cambrils, Mont-roig del Camp o Roda de Berà.