Un estudi de tatuatges obrirà en el local de l'antiga botiga de discos Arsis de Tarragona

El nou comerç estava ubicat, anteriorment, al carrer Gasòmetre

Enmig de l'actual allau de males notícies provocada per la crisi sanitària i econòmica del coronavirus, un petit raig de llum. El local de l'antiga botiga de discos Arsis, al carrer Fortuny de Tarragona, té nou llogater. Es tracta de l'estudi de tatuatges, i pírcings, Ítaca 2.0.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'estudi estava ubicat, anteriorment, al carrer Gasòmetre. Ara, com han fet públic a través de la seva pàgina de Facebook, ocuparan l'espai que Arsis va tenir durant 23 anys, fins al seu tancament, l'estiu de l'any passat. Fa cosa de dues setmanes, l'estudi de tatuatges penjava a Facebook un vídeo on es veia com anava evolucionant les obres de remodelació de l'interior del local

En el video, de poc més de dos minuts, la propietària de l'estudi assegura que «si tens un somni, protegeix-lo. Podrem amb això i tornarem amb més força i ganes». La majoria de comentaris fets a la publicació d'Ítaca 2.0 són positius, assegurant, entre altres, que «tenia hora amb vosaltres pel 13 de maig. Encara no sé si hi podré anar. Tan aviat com pugui, allí hi seré, per fer-me un altre tatuatge» o interessant-se «per quan és la inauguració». 

Una botiga amb 50 anys d'història

El tancament de discos Arsis l'estiu passat va suposar una sacsejada per al teixit comercial de la ciutat de Tarragona. Arsis era la darrera botiga de discos a Tarragona i feia 50 anys que funcionava. Primer, al carrer Cronista Sessé, on venia electrodomèstics i discos, i després, des del 1996 al local del carrer Fortuny. 

"Tanca una altra històrica botiga del centre de Tarragona" "Últims dies per participar en el concurs literari del Port de Tarragona"