Eusebi Campdepadrós i Dídac Nadal, colpejats durant les càrregues policials a Tarragona

Campdepadrós s'ha identificat com a Diputat, però la policia han continuat carregant contra ell | El cap de Junts per Tarragona també ha rebut
La mesa del Parlament, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

El membre de la Mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós ha estat un dels afectats per les càrregues dels Mossos i Policia Nacional a Tarragona quan juntament amb Dídac Nadal, han intentat protegir dues dones que provocaven els manifestants amb banderes espanyoles.

Agredit tot i identificar-se com a diputat del Parlament

Aquesta tarda, durant la manifestació per la sentència de l'1-0, a la plaça Imperial Tarraco, davant la subdelegació del govern espanyol, dues dones han saltat al mig de la concentració amb banderes espanyoles, el portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona, Didac Nadal, ha intervingut perquè les dones no fossin objecte de cap agressió, podent apartar una de les dues dones. Així mateix, un altre manifestant ha intentat ajudar a l'altra dona però aquesta l'ha mossegat.

Nadal, que anava acompanyat pel secretari de la mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós, s'ha apartat a un cantó de la manifestació, allunyat dels aldarulls. Tanmateix, tots dos han estat colpejats pels agents de la Policia Nacional. Segons fonts de la seva formació, Campdepadrós s'ha vist afectat per l'actuació policial, rebent uns quants cops de porra a la cama «encara que es trobava amb les mans a la butxaca i s'ha identificat com a diputat al Parlament. L'han continuat pegant».

També et pot interessar...

"❗🔴URGENT: Dures càrregues policials als manifestants de la Imperial Tarraco" "🏛Els dos magistrats que es disputen ser el nou president de l'Audiència de Tarragona"