GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Costes obre un expedient sancionador al càmping Las Palmeras de Tarragona

El departament del govern espanyol carrega contra un mur d'urgència impulsat per l'establiment turístic arran de la borrasca Glòria | Associacions ecologistes també critiquen l'actuació de Las Palmeras
Costes ha obert un expedient sancionador contra el camping Las Palmeras de Tarragona | Twitter/@PlatjaLlarga

 

El servei provincial de Costes del govern espanyol ha obert un expedient al càmping Las Palmeras, de Tarragona. Es tracta d'un procediment sancionador arran d'una actuació que l'establiment turístic ha dut a terme després dels desperfectes causats per la borrasca Glòria a finals del passat mes de gener. En concret, la gerència de Las Palmeras ha aixecat un mur d'urgència al llindar de la platja Llarga, a la zona de Llevant de la ciutat de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Algunes informacions publicades han fet referència al fet que el càmping hauria realitzat l'actuació sense sol·licitar el permís escaient. Així mateix, des de la subdelegació del govern espanyol s'ha apuntat que «els expedients evolucionen, encara s'està estudiant si hi haurà sanció econòmica o no». 

 

Malestar ecologista

Així mateix, associacions ecologistes vinculades a la platja Llarga de Tarragona han mostrat el seu malestar per les obres realitzades pel càmping Las Palmeras. En una piulada a Twitter, la plataforma Salvem la Platja Llarga ha preguntat «qui ha autoritzat aquestes obres» i han reclamat «justícia per la platja Llarga».