GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona acollirà durant un mes l'exposició 'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona'

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i l'alcalde i conseller de Cultura de Tarragona, Pau Ricomà, inauguraran la mostra aquest dimecres, 15 de gener, al pati Jaume I del consistori tarragoní

Aquest dimecres, 15 de gener, a dos quarts de set de la tarda, s'inaugurarà, al pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona, l'exposició 'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona'. La inauguració de la mostra anirà a càrrec del vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i el conseller de Cultura, i batlle de Tarragona, Pau Ricomà. L'exposició estarà oberta al públic fins al 15 de febrer. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La mostra vol presentar un recorregut, a través de testimonis, textos i dades històriques, la històrica recent de Tarragona «des d'una perspectiva desconeguda per a la majoria dels tarragonins, la de la meitat de la societat que normalment no surt a la primera plana, la de les nostres mares i àvies, veïnes, amigues i companyes de feina», segons els organitzadors de l'exposició. 

 

 

 

Commemorar el final de la Guerra Civil a Tarragona

'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona' és un dels actes del programa que l'equip de govern ha preparat de cara a la commemoració dels 81 anys del final de la Guerra Civil a la ciutat de Tarragona. A partir d'aquest dimecres, 15 de gener, i fins al 28 de març, el consistori, amb desenes d'agents culturals de Tarragona, ha organitzat fins a 26 activitats, diferents, i gratuïtes, per recordar la fita del final del conflicte bèl·lic que va sagnar tot un país durant tres llargs anys.