Imatge de l'exposició de Tom Carr al MAMT

L'artista tarragoní Tom Carr exposa tres de les seves darreres escultures al MAMT

Tom Carr ha creat escultures arreu del món | L'exposició es pot visitar fins al 14 de febrer del 2021 de manera gratuïta

El Museu d'Art Modern  de la  Diputació de Tarragona (MAMT) estrena una nova exposició per redescobrir a l'artista tarragoní Tom Carr

L'artista de projecció  internacional, autor d'obres permanents o efímeres, a Tarragona, París i altres ciutats; exposa tres de les seves darreres instal·lacions  escultòriques al MAMT, amb la intenció de descobrir a l'autor de la gegantina escultura a la  rotonda  d'accés a la Via Europa, 'Entrance'; entre altres obres.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un dels trets característics de Carr és, en paraules de l'artista Carme Miquel: «La utilització de la llum com a llenguatge i vehicle màgic, efímer i sostenible d’ocupació de l’espai». Ara, l'artista arriba al MAMT amb tres exposicions que segueixen aquests preceptes: 'Melancholia', 'My red Studio' i 'Kunstkammer'.

Totes tres  escultures tenen com a  protagonista la  llum, la geometria, els reflexos i altres elements que conformen la signatura de Carr. L'exposició es podrà visitar fins al 14 de febrer  del 2021 de manera gratuïta, de la mateixa manera que l'exposició permanent de Carr al MAMT: 'La Capella - Aqua et tempus'.

Paral·lelament, el MAMT també ha editat el  llibre 'Tom Carr, l'escultura mental: presència i contingència', de Raquel Medina de Vargas, que repassa l'obra de l'artista tarragoní.  Tom Carr és professor de l'escola Massana i la seva  obra  ha transcendit més enllà de Catalunya, Espanya i l'estranger.