Ferit greu per arma de foc al centre de Tarragona

Els fets han passat de matinada pels voltants de la Tarraco Arena Plaça

Segons ha informat el diari Més Digital, una persona ha resultat ferida durant la matinada d'avui diumenge, 15 de juliol, després de rebre un tret als voltants de la Tarraco Arena Plaça (TAP), al centre de Tarragona. Concretament, els fets han passat entre els carrers Alguer i Mallorca.

Ferit greu, però fora de perill

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han traslladat al centre de Tarragona, on han atès la víctima —un home d'uns quaranta anys— i l'han evacuada cap a l'Hospital Joan XXIII amb pronòstic greu, tot i que la seva vida no corre perill.

 

Els cossos policials, per la seva part, han començat a buscar el suposat autor del delicte i la investigació segueix oberta.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"ÚLTIMA HORA: Un incendi crema a Terres Cavades, a Tarragona" "Les treballadores d'un restaurant de Tarragona denuncien amenaces per portar el llaç groc"