Eduard Boada, l'històric propietari de Casa Boada.

Les festes de Sant Roc de Tarragona escalfen motors amb un «entrepà gegant» d'Eduard Boada

Les festes començaran el dia deu d'agost però els organitzadors volen «escalfar motors amb una delicatessen en forma d'entrepà gegant que vendrem en porcions»

Les festes de Sant Roc de Tarragona escalfen motors aquest cap de setmana. Aquest dissabte, tres d'agost, a partir de les set de la tarda, el mític senyor Boada, Eduard Boada, preparà un «entrepà gegant» que «es tallarà en porcions per vendre entres els assistents».

Així mateix, aquest dissabte, els organitzadors han preparat «sortejos de molts regals» i posaran a disposició dels assistents la possibilitat de «comprar la samarreta de les festes, la làmina de Josep Maria Roselló i fer una cerveseta».«En definitiva, passar-ho genial!» han reblat els organitzadors des de els seus perfils oficials a les xarxes socials.

175è aniversari de les festes de Sant Roc

Les festes de Sant Roc tenen el seu punt neuràlgic en el carrer del Cós del Bou de Tarragona. Ara bé, també són les festes de referència de la baixada de la Pescateria i els carrers del Trinquet Vell i Nou. Enguany se celebra el 175è aniversari de les festes, que van arrencar el 1844 per honorar el patró del barri. El motiu d'aquest homenatge: haver-los alliberat d'una epidèmia de còlera. 

Sant Roc conserva la seva estructura ritual del 14 al 16 d'agost. El pregó el pronunciarà el president de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Dani Milà. Els organitzadors han triat la Jove per la vinculació de la formació amb el barri. La colla castellera té el local al carrer del Cós del Bou i, a més a més, enguany compleixen 40 anys. 


Comentaris