GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Demanen 14 anys de presó a l'acusat de violar i retenir a la força una prostituta a Tarragona

Els fets es van produir el passat 5 de setembre de 2019, en un immoble del carrer Pere Martell

Un home s’enfronta a catorze anys de presó i a una indemnització de 10.000 euros pels delictes de violació i detenció il·legal. Segons avança el ‘Diari de Tarragona’, a través de l’escrit del fiscal, l’individu, un ciutadà marroquí de 28 anys, va violar una prostituta a qui havia contactat perquè acudís al seu domicili, al carrer Pere Martell de Tarragona.

 

El passat 5 de setembre, arribada la dona l’immoble, l’acusat va tancar la porta del pis i amagant la clau, segons relata la fiscalia. A més, també va agafar el telèfon mòbil de la víctima, per evitar qualsevol comunicació. La dona, en veure la situació, va voler marxar de seguida però l’agressor va treure una navalla i la va amenaçar. L’home la va dur a una habitació, la va desvestir i la va violar, sempre amb l’arma blanca a prop.

 

Desarmat al supermercat

Posteriorment, i tal com relata el mateix mitjà, l’individu va voler comprar beguda i tabac en un supermercat proper i la dona el va convèncer per acompanyar-lo. A l’establiment, i sempre amenaçant la víctima amb la navalla, la dona va poder demanar auxili, tot forcejant amb l’agressor, a qui va poder desarmar.

 

L’individu, davant dels fets, va fugir cap a casa seva, on va ser detingut per diversos agents de la Guàrdia Urbana, que van recuperar la bossa de mà i el mòbil de la víctima. Més enllà dels catorze anys de presó i la indemnització de 10.000 euros, el fiscal demana també que l’acusat no es pugui apropar a menys de 300 metres de la dona, durant quinze anys i que, quan hagi complert tres quartes parts de la pena, sigui expulsat d’Espanya, on no podria tornar durant nou anys. L'agressor es troba en situació de presó provisional des del passat mes de setembre.

 

 

També et pot interessar