Demanen dotze anys i mig de presó per a l'homicida confés d'una tarragonina el 2018

Els fets es van produir en una casa abandonada a finals de març | La dona tenia 45 anys i vivia al carrer
La caseta abandonada on va ser trobat el cadàver de la dona, precintada | TarragonaDigital

 

La Fiscalia ha demanat una pena de dotze anys i mig de presó per a l'home acusat d'acabar amb la vida d'una dona en una caseta abandonada a finals de març del 2018. El detingut,de 31 anys i nacionalitat lituana, es troba en presó provisional des del dia dels fets. Després d'asfixiar la dona, va confessar el crim i es va entregar als Mossos d'Esquadra poc després d'acabar amb la vida de la víctima, una tarragonina de 45 anys i que vivia al carrer.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El detingut i la víctima no eren parella. Sempre segons el fiscal, els dos van coincidir en un supermercat pels volts de les vuit del vespre del 24 de març, on l'home va comprar divuit cerveses, i posteriorment van marxar a la casa abandonada —a tocar de la plaça d'Europa i la T-11— per mantenir relacions sexuals consentides.

El presumpte homicida va confessar el crim després d'asfixiar la víctima a Tarragona

 

Els Mossos d'Esquadra vigilen la casa abandonada poc després dels fets | TarragonaDigital

 

El processat va actuar «amb l'ànim de matar o sent plenament conscient que la seva actuació podia provocar la mort» de la tarragonina, segons el fiscal. No s'ha pogut determinar si la defunció es va produir a la nit del dia 24 o a primera hora del matí del dia 25 de març de l'any passat. Segons el ministeri públic, l'home presentaria «un trastorn de control dels impulsos i un altre per consum de tòxics», si bé «no presenten prou entitat per a què afectin la seva capacitat cogniscitiva».

La fiscalia l'acusa d'un delicte d'homicidi amb l'atenuant de confessió. A més de la pena de presó, també demana una indemnització de 40.000 euros per al pare de la víctima, i de 15.000 euros per a cadascun dels seus dos germans. Encara no s'ha obert el judici oral a l'Audiència de Tarragona, i la vista tindrà lloc en els propers mesos amb un jurat popular

També et pot interessar

"Nou acte vandàlic en un parc de Tarragona" "AGENDA: Torna la Plantada Popular al riu Francolí!"