GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'art i la música flamenca entren de ple al llibre d'honor de la ciutat de Tarragona

El cantautor Manuel Gerena l'ha signat aquest dissabte, convidat per l'alcalde Ricomà
El cantautor flamenc Manuel Gerena ha signat el llibre d'honor de la ciutat | Mauri

La música flamenca ja forma part del llibre d'honor de l'Ajuntament de Tarragona. L'alcalde de la ciutat, el republicà Pau Ricomà, ha convidat al poeta i cantautor Manuel Gerena a aprofitar la seva visita a la ciutat amb motiu de la nova edició del festival flamenc Tarragona Sona', dins el qual aquest diumenge pronunciarà una conferència a la Cooperativa Obrera, per deixar empremta i signar el llibre més selecte de la ciutat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El batlle, qui ja havia reivindicar l'art flamenc com «una realitat a la ciutat, una expressió cultural viva» el dia de la presentació del festival d'enguany, ha rebut Gerena al seu despatx aquest cap de setmana abans de la seva participació en el programa d'actes. La conferència que l'artista encapçalarà aquest diumenge anirà sobre 'Flamenc i Política'.

 

També et pot interessar