La Generalitat licita el Tòful de Mar de la Llarga de Tarragona

La concessió serà per un període de 10 anys des de la data de formalització, amb un cànon mínim de licitació de 34.247,81 euros anuals
El local del Tòful de Mar obrirà aquest estiu. | Tòful de Mar

 

La Generalitat de Catalunya ha tret a concurs públic la llicència per fer-se amb el local que acollia el restaurant Tòful de Mar, a la platja Llarga de Tarragona. Es tracta d'un dels establiments que, el passat mes de novembre, va esgotar la llicència d'explotació. Els interessats podran presentar les seves ofertes fins al 8 de març. La concessió serà per un període de 10 anys des de la data de formalització, amb un cànon mínim de licitació de 34.247,81 euros anuals. L'altre local que havia de tancar, el Iot Xiringuito, segueix obert tot i els avisos de la Generalitat que està cometent una il·legalitat. 

La Generalitat treu a concurs la llicència del Tòful de Mar

La Generalitat de Catalunya ha publicat, aquest dimecres 6 de febrer, l'anunci de licitació del local que fins ara acollia el restaurant Tòful de Mar. Està ubicat a la platja Llarga de Tarragona, compta amb dues plantes i dues terrasses i té una superfície total de 698,95 metres quadrats. L'administració el licita per oferir servei de bar-restaurant per al públic en general. 

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 8 de març a les 14.00 hores. La concessió serà per un període de 10 anys des de la data de formalització, amb un cànon mínim de licitació de 34.247,81 euros anuals (sense impostos), millorable a l'alça en les ofertes que presentin els licitadors.

El pròxim 15 d'abril es coneixerà qui és el nou propietari de l'establiment. Així doncs, l'estiu d'aquest 2019 el restaurant podrà obrir amb total normalitat, un dels objectius de la Generalitat quan va anunciar la realització d'aquest concurs públic.

El Iot Xiringuito es manté obert tot i els avisos de la Generalitat de Catalunya. | TarragonaDigital

 

El Iot Xiringuito, obert tot i els avisos de la Generalitat

L'altre restaurant que va esgotar el seu cànon d'explotació el passat mes de novembre és el Iot Xiringuito. Està ubicat a sota del Tòful de Mar, en un edifici que pertany a la conselleria d'Economia. Tot i els avisos de l'administració, l'establiment segueix obert i ha obviat, d'aquesta manera, els avisos de la conselleria. 

A hores d'ara, es troba a l'espera de rebre una sanció per part de l'administració catalana. L'objectiu d'aquesta era també treure a concurs la llicència del restaurant, però els tràmits s'allargaran per la negativa dels propietaris a tancar. En un principi, la persiana s'hauria d'haver baixat a mitjans de desembre. 

"L'Ajuntament de TGN es nega a pagar una bonificació a 15 treballadors" "El Port i la química de Tarragona miren de créixer a Europa"