Pla tancat d'un patinet elèctric circulant en un carril bici amb el símbol d'una bici dibuixat

El govern espanyol pagarà el carril bici de Llevant que connectarà la Savinosa i Altafulla

També assumirà les inversions d'ampliar el Pont del Francolí i col·locar pantalles acústiques a l'A-7 | Ricomà: «És un pas definitiu»

El govern espanyol pagarà el carril bici de Llevant que connectarà la Via Augusta de Tarragona  (a l'altura de la rotonda de la Savinosa) i el municipi d'Altafulla. Aquesta és la principal conclusió que es després de la darrera reunió  entre l'Ajuntament de Tarragona i el secretari general de Carreteres  del govern espanyol, Sergio Vázquez, dins el marc del traspàs de la cessió de carreteres urbanes al municipi. El govern estatal s'ha compromés a assumir una bateria d'inversions on la del carril bici de Llevant hi destaca.

A més, l'executiu central també assumirà l'ampliació del Pont del Francolí, una inversió estratègica pensada per connectar els barris de Ponent  amb el centre de la ciutat, i la instal·lació de  pantalles acústiques  en els nuclis habitats a l'altura de l'A-7, després d'una llarguíssima reivindicació  dels veïns en aquesta direcció. L'acord representa «un pas importantíssim i definitiu per a la cohesió  i la sostenibilitat de Tarragona», ha celebrat l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà. També hi era present el regidor municipal de Territori, Xavi Puig.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!