Premien més de 50 comerços i associacions de Tarragona en «un gran homenatge a la ciutat»

Els establiments 'L'Espiga d'Or', 'Textiles Los Peques' i 'El Racó del Pagès', grans triomfadors
Premien més de 50 comerços i associacions de Tarragona en «un gran homenatge a la ciutat» | Àngel Ullate

 

El Palau de Congressos ha acollit aquest dimecres, 5 de juny, l'entrega dels Premis Fòrum Comerç 2019 de Tarragona, que han distingit un total de 54 establiments comercials i associacions de la ciutat en el que s'ha articulat com «un homenatge als empresaris i al sector comercial de Tarragona». Els guardons són una iniciativa de l'Ajuntament amb el suport d'institucions com la Cambra de Comerç, la patronal PIMEC o el patrocini del Port de Tarragona.

Els premis han obert quatre categories diferenciades: el reconeixement a comerços pels seus anys de servei, a totes les associacions de comerciants de la ciutat, els Premis Especials Fòrum Comerç i els tres grans guanyadors de la nit: els premis als tres millors comerços minoristes del centre de la ciutat, de Ponent i de Llevant. L'alcalde de Tarragona en funcions, Josep Fèlix Ballesteros, la consellera de Comerç en funcions, Elvira Ferrando, i la secretària general d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip, han encapçalat l'acte de lliurament dels premis.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els establiments 'L'Espiga d'Or', 'Textiles Los Peques' i 'El Racó del Pagès' s'emporten els Premis Fòrum Comerç 2019 de Tarragona

Els grans guanyadors de la nit han estat els establiments 'L'Espiga d'Or', 'Textiles Los Peques' i 'El Racó del Pagès', que s'han emportat els Premis Fòrum Comerç 2019 a Millor Comerç Minorista Urbà del centre de la ciutat i les zones de Ponent i Llevant, respectivament. Les altres categories també han distingit totes les associacions de comerciants de la ciutat, els establiments més veterans o els premis especials per premiar vessants molt concretes arreu de la ciutat i els barris.

Els guardons són una iniciativa de l'Ajuntament de Tarragona amb el suport de la Cambra de Comerç, PIMEC i el Port de Tarragona | Àngel Ullate

 

Llista sencera de tots els guanyadors dels Premis Fòrum Comerç 2019 a la ciutat de Tarragona

Premis Fòrum Comerç

Premi al Millor Comerç Minorista Urbà del Centre Tarragona: L’Espiga d’Or.

Premi al Millor Comerç Minorista Urbà de Ponent: Textiles Los Peques.

Premi al Millor Comerç Minorista Urbà de Llevant: El Racó del Pagès.

Reconeixements per anys de servei i gestió comercial a Tarragona

25 anys de servei: Méndez i Méndez Assessors, La Creu Blanca, Gris, Matalasseria Jordà, Cero Punto Cerrajeros i Amplifón Ibérica.

40 anys de servei: Farmàcia Canals Garriga, El Cafè del Centre, Bazar Puerto, Carnisseria Bonet, Pirineos Tres, Pastisseria Montserrat i Minimums.

50 anys de servei: Tintoreria Dutú, Joieria Santa Gemma i Autosport Busquets.

60 anys de servei: Santa Gemma 1957, Sastrería Pizarro i Escola Espallargas.

75 anys de servei: Bodega Enric

100 anys o més de servei: Generació Forn Pastisseria Jordi Andreu, Estanc Casc Antic, Casa Masip, Cereria i Comestibles Antiga Casa Corderet, Sirvent i Òptica Budesca.

Els establiments 'L'Espiga d'Or', 'Textiles Los Peques' i 'El Racó del Pagès' s'emporten els Premis Fòrum Comerç 2019 de Tarragona | Àngel Ullate

 

Distinció especial a totes les associacions comercials de Tarragona

Associació Centre Comercial La Vall de l’Arrabassada, Associació de Comerciants Canyelles, Associació de Comerciants del Carrer Gobernador González, Associació de Comerciants i Empresaris de Tarragona Ponent, Associació de Comerciants i Professionals de l’Avinguda Catalunya, Associació de Comerciants Via T, Associació de Concessionaris del Mercat Central de Tarragona, Associació de Venedors Mercat Municipal de Torreforta, Botiguers de Tarragona, Nova Unió de Comerciants de Bonavista, Unió de Botiguers Sant Pere i Sant Pau, Unió de Botiguers de Torreforta i Unió d’Empresaris Volants Mercat Central.

Premis Especials Fòrum Comerç

Premi Especial Comerç Formació Dual: Minimum.

Premi Especial Zona d’Acolliment de Creueristes de Tarragona: Llibreria Adserà.

Premi Especial Millor Aparador Anual: Urly Flamenca.

Premi a l'Empresa de l’Any dins la categoria Gran Format Comercial: Centre Comercial Parc Central de Tarragona.

Premi Especial Comerç Just: Roba Amiga.

Premi Especial al Gremi Artesà :Gremi d’Artesans Pastissers de Tarragona.

Premi Especial de Reconeixement a la Trajectòria Professional d’Establiment Emblemàtic de Ciutat: Eduard Boada.

Premi Especial de Comerç Especialitzat i Tradicional: Grup Sirvent.

Premi Especial a la millor Campanya Comerç Solidari: El Far Cooperatiu – Fundació Topromi, Fundació Estela – Xarxa Santa Tecla, Associació de Comerciants i Empreses de Tarragona Ponent i Associació Centre Comercial La Vall de l’Arrabassada.

El Palau de Congressos ha acollit aquest dimecres, 5 de juny, l'entrega dels Premis Fòrum Comerç 2019 de Tarragona | Àngel Ullate

 

També et pot interessar

"🐕CIVISME: 18 multes en 5 mesos a TGN per infringir la normativa d'animals" "NOVETATS: Ja es coneix el cap de cartell de la iMAGInada a Tarragona!"