La Guàrdia Urbana de Tarragona obre diligències a un home per conduir amb el permís suspès

El vehicle del denunciat no disposava de l'assegurança obligatòria, així com tampoc de l'inspecció tècnica obligatòria
Patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat i ha obert diligències judicials a un home de 25 anys per conduir un vehicle amb motor amb el permís suspès per decisió judicial. Els fets van tenir lloc dilluns 15 de juliol a la tarda al barri de Sant Pere i Sant Pau, quan una patrulla va observar com un turisme, després de detectar la presència policial, va realitzar una maniobra evasiva per evitar els agents. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La patrulla policial va fer aturar el vehicle i, després de les consultes pertinents, va constatar que l'automòbil no disposava de l'assegurança de responsabilitat civil obligatòria, així com tampoc havia passat la corresponent inspecció tècnica de vehicle. Pel que fa al conductor, el seu permís de conduir no estava en vigor, ja que resta suspès per resolució judicial. 

 

Citat a declarar el pròxim 25 de juliol

Els agents de la Guàrdia Urbana van obrir diligències judicials contra el conductor del vehicle, que ha estat citat a comparèixer al jutjat el pròxim 25 de juliol per prestar declaració en relació als fets.

"👮 ATENCIÓ: Va beguda i és detinguda per trencar un vidre i resistir-se als agents a TGN" "❗NOVETATS: Tarragona es compromet amb la UNESCO a reparar el patrimoni"