GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora deu nous agents

Procedeixen d'altres cossos policials i formen part de la convocatòria de 22 agents que s'ha resolt recentment | Els altres 12 s'estan formant a l'Escola de Policia de Catalunya
La consellera Paula Varas amb els nous agents que s'han incorporat a la Guàrdia Urbana de Tarragona. | Mauri

 

Aquesta setmana han pres possessió deu nous agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, en un acte que ha comptat amb la presència de la tinent d'alcalde Paula Varas. Aquests deu agents que ja s'han incorporat al cos de la policia local tarragonina formen part de la convocatòria de 22 agents que l'Ajuntament de Tarragona ha resolt recentment.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Dels 22 agents, 12 d'ells s’han incorporat a l’Escola de Policia de Catalunya per realitzar el Curs Bàsic Policial, mentre que els deu agents restants, que són els que han pres possessió de la seva plaça aquesta setmana, són policies procedents d’altres cossos policials, motiu pel qual no han de realitzar el Curs Bàsic i s’han incorporat directament a la Guàrdia Urbana de Tarragona per realitzar el període de pràctiques.

 

Durant la seva primera setmana com a agents de la Guàrdia Urbana, els agents faran jornades d’acolliment en les quals se’ls explicarà l’organització i el funcionament del cos. Posteriorment, cadascun dels agents serà destinat a les diferents unitats (trànsit, seguretat ciutadana i proximitat) en funció de les necessitats de cobertura.