La Guàrdia Urbana de Tarragona requisa una arma a un banyista a la platja de l'Arrabassada

La pistola era detonadora però no disparava bales reals
Imatge de la platja de l'Arrabassada de Tarragona | Cedida

 

Moments de pànic el migdia d'aquest dissabte, 10 d'agost, a la platja de l'Arrabassada de Tarragona. Un home que duia una pistola ha generat una estona de tensió i alarma i ha provocat que diversos banyistes cridessin i fugissin corrents en adonar-se de la presència de l'arma. Segons recull el 'Diari de Tarragona', els fets han tingut lloc al voltant de les dotze del migdia. 

En veure que l'individu tenia una arma, un banyista ha donat l'avís a un dels socorristes de la Creu Roja. Els socorristes han avisat la Guàrdia Urbana de Tarragona i, mentre esperaven la patrulla, han anat fins a la zona de la platja on havia tingut lloc al succés, a la banda més propera al Miracle. En aquell moment, l'individu sospitós estava entrant al mar amb pantalons llargs, mentre que a la sorra havia deixat una bossa de brossa amb l'arma a dins. 

Quan ha arribat la patrulla de la Guàrdia Urbana, els agents han identificat l'home i han comprovat que no tenia cap antecedent. A continuació, li han requisat l'arma, que era detonadora però no disparava bales reals, i se li ha interposat una multa de 400 euros per tinença d'arma prohibida.

"❗Gran desplegament per salvar una persona en una platja tarragonina" "🔥 ATENCIÓ: Una quinzena de veïns desallotjats per un incendi a TGN"