GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un home amb una navalla a la mà agredeix tres menors a la Part Alta

Els fets van succeir durant una visita escolar a la zona | Els pares demanen més presència de policia local al barri

Els pares dels menors reclamen més presència de la Guàrdia Urbana de Tarragona a la zona. | Àngel Ullate

 

Els alumnes d'un institut de Tarragona van viure, el passat 6 de maig, una experiència que difícilment oblidaran. Durant una sortida a la Part Alta de Tarragona, i quan es trobaven a l'altura del carrer Notari d'Albinyana, els joves, entre 13 i 14 anys, van veure com un home, veí de la zona, els agredia mentre mostrava una navalla que portava a la mà.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La història, que ha avançat el digital NacióTarragona, l'han fet pública els pares dels menors que han enviat una carta explicant la situació al portal en qüestió. A la missiva, que signa Adelaida Martín, una de les mares dels menors, agredits s'explicava  que, mentre els alumnes, d'entre 13 i 14 anys, feien una activitat a l'esmentat carrer, un home va recriminar als menors que estaven fent massa soroll. Va baixar de casa seva i va agafar pel coll un alumne i en va colpejar un altre.

 

Companys dels nens van intentar calmar a l'home però en veure que portava una navalla a la mà, van fugir corrents. El veí de la zona, que havia colpejat a un dels adolescents al rostre i agafat a un altre pel coll, va observar que un dels estudiants anava en cadira de rodes i es va quedar al seu cantó, intimidant-lo, segons ha explicat Adelaida Martín. 

 

Denúncia a la Guàrdia Urbana

Tant el centre com els pares dels menors han presentat una denúncia a la Guàrdia Urbana pels fets i l'institut, com a mesura preventiva, ha decidit canviar l'itinerari de la visita que fan, com a sortida escolar, a la Part Alta. 

 

Els pares han sol·licitat, públicament, més policia local patrullant a peu pels carrers de la Part Alta per evitar noves agressions com les viscudes pels seus fills. 

 

També et pot interessar: