Denuncien que un home assetja noies i es masturba al cotxe als barris de Ponent

L'home crida les noies des del cotxe i, quan s'hi acosten, veuen que s'està masturbant

Diverses noies han patit recentment assetjaments i abusos sexuals per part d’un home d’uns 40 anys als barris de Ponent de Tarragona. Segons recull ‘La Ciutat’, el modus operandi d’aquest home és cridar les noies des de dins del cotxe i preguntar-los on és l’Eroski. Quan elles s’hi acosten, però, descobreixen que l’home s’està masturbant a l’interior del vehicle. Una de les noies va voler denunciar formalment els fets davant la Guàrdia Urbana, però no va poder perquè no recordava la matrícula sencera, només els números. 

Dos casos amb el mateix 'modus operandi' en un mes

Els testimonis recollits pel citat mitjà son dues noies de 28 i 22 anys, que van patir l’assetjament mentre caminaven per la zona de la rambla de Ponent, entre Campclar i Torreforta. La darrera noia en ser víctima de l'abús té 28 anys i explica que aquesta darrera setmana estava caminant pel carrer de Gran Canària, camí a la feina. L’home, que conduïa un cotxe blanc —probablement un Volkswagen Golf— i l’estava seguint, es va acostar a ella i li va preguntar si podia explicar-li com arribar a l’Eroski. En aquell moment, la noia va adonar-se que l’home s’estava masturbant dins del cotxe, mentre ell somreia. Ella va marxar i, a causa de la situació i dels nervis, es va posar a plorar. Més tard, la noia va comunicar els fets a la Guàrdia Urbana de Tarragona, però només recordava els números del cotxe i no pas les lletres, fet que dificulta la denúncia i localització del cotxe i, per tant, de l’individu, segons la policia.

Fa aproximadament un mes, una altra noia de 22 anys va patir el mateix cas d’assetjament. La noia es trobava passejant el seu gos a les sis del matí al carrer de Riu Siurana, quan el cotxe blanc s’hi ha apropar i va preguntar-li a la noia on era l’Eroski. En aquest cas, el conductor també s’estava masturbant, però la noia explica que l’home fins i tot reia i es va llepar la mà. La jove explica que es va sentir molt violenta i que el cotxe la va començar a seguir. Es desconeix si aquesta primera víctima ha denunciat l'abús a la policia. 


Comentaris