L'Hospital Joan XXIII de Tarragona incorpora un cotxe elèctric per als més petits

Ja està operatiu i el faran servir per entrar a l'UCI Pediàtrica | L'ha aportat l'empresa Vallvé Seguros
Els més petits de l'Hospital Joan XXIII entraran a la UCI Pediàtrica en cotxe | TarragonaDigital

Entrar a l'UCI al volant d'un cotxe elèctric: aquesta és la possibilitat que des d'aquesta setmana s'ha obert a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, gràcies a la col·laboració entre el centre, l'Associació Tarraco Salut i l'empresa d'assegurances Vallvé Seguros. L'hospital ha incorporat aquesta setmana el vehicle, «un joc perquè entrar a l'UCI no sigui tan traumàtic» per als petits que han de passar per aquest camí.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La iniciativa ja existia a altres centres hospitalaris, però no encara a l'hospital tarragoní. La pedagogia pot ajudar a oblidar als menuts el context fred i gairebé hostil que els pot suposar la Unitat de Cures Intensives o el quiròfan, i es vol potenciar el vessant lúdic d'un projecte pensat per al benestar dels petits i de les seves famílies. «Tot plegat fa el tràngol menys incòmode per a ells i els ajuda a distreure's», han valorat positivament des de Joan XXIII.

L'empresa Vallvé Seguros incorpora un cotxe elèctric per als més petits de Joan XXIII

L'empresa Vallvé Seguros ha regalat el vehicle a l'hospital de Tarragona | TarragonaDigital

La idea està en marxa, i no es descarta que aquesta col·laboració es pugui arribar a fer extensiva a altres centres hospitalaris. L'objectiu és aportar un plus de tranquil·litat, de joc i de distracció a l'espai mentre s'allarga l'estada del menor. L'acció va en paral·lel a d'altres similars com els 'Pallapupas', els pallassos voluntaris que van cada setmana a Joan XXIII a passar una estona i fer riure als petits que es troben ingressats al centre.

També et pot interessar

"PERIODISME: S'inaugura a TGN l'exposició que mostra la situació dels migrants als Alps" "🚔MOLT FORT: Detinguda 18 vegades a TGN per un delicte de furt"