GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Inauguren el supermercat Esclat al Parc Central de Tarragona

El grup Bon Preu ha realitzat una inversió de 17,6 milions d'euros i comptaran amb 81 treballadors
El nou supermercat Esclat de Tarragona comptarà amb 81 treballadors | cedida

 

El nou Esclat al Parc Central de Tarragona, ja és una realitat. Després de dos mesos i mig de reforma, les instal·lacions ja estan obertes als clients. El nou establiment compta amb una superfície de vendes de més de 3.000 metres quadres, dividit amb totes les seccions habituals, destacant les de producte fresc i, a més, també hi haurà  seccions com l’espai corner sushi, pizza al teu gust, celler, basar amb joguines, parafarmàcia i perfumeria.  Un model comercial basat en la gran varietat i qualitat dels productes, l’aposta per la proximitat i el km 0.

 

Inverteixen 17,6 MEUR en la construcció del nou supermercat Esclat de Tarragona

Amb l’obertura d’aquest nou supermercat, el grup Bon Preu reforça la seva presència a Tarragona amb l’Esclat més modern, ubicat en el principal centre comercial de la ciutat com a la referència en alimentació. A més, aquest serà el quart establiment del grup a la ciutat, ja que hi ha dos supermercats Bonpreu i, amb aquest, dos Esclat.

 

La inversió que ha realitzat el grup Bon Preu és d’un total de 17,6 milions d’euros en la construcció del nou supermercat, el qual té una superfície de vendes de més de 3.000 metres quadrats. L’equip que treballarà en les instal·lacions del Parc Central està conformat per 81 persones, de les quals 30 són noves contractacions, ja que Bon Preu ha absorbit íntegrament tota la plantilla de l’Eroski, fomentant l’estabilitat professional dels treballadors.

 

El supermercat Esclat ja s'ha inaugurat al Parc Central de Tarragona | Cedida

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica del grup Esclat

El supermercat Esclat de Tarragona s’ha construït de manera sostenible i ecoficient. D’aquesta manera, els permetrà estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Tanmateix, totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient.