Incendi forestal al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

El foc s'ha desencadenat en una zona de vegetació situada just darrere del CEIP Marcel·lí Domingo | Els Bombers hi han enviat tres dotacions
Incendi forestal al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau | LleidaDiari.cat

 

 

Al voltant de les cinc de la tarda d’aquest dimarts, 16 d’abril, un incendi s’ha desencadenat en una àrea forestal del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 17.36 hores i els Bombers de la Generalitat hi han enviat tres dotacions terrestres.

 

El foc s’ha produït en una zona de vegetació situada just darrere del CEIP Marcel·lí Domingo. A les 19.00 hores, els Bombers ja havien controlat el flames i havien aconseguit tancar el perímetre de l’incendi. Més enllà de la superfície afectada, no s'han hagut de lamentar cap persona afectada ni cap mena de dany material.

 

 

 

Incendi en un pis de Sant Pere i Sant Pau

L'incendi d'aquest dimarts és el segon que registra el barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau en menys d'una setmana. El passat divendres, 12 d'abril, la cuina d'un immoble situat al carrer Violant d'Hongria es va calcinar completament, si bé la família va aconseguir apagar les flames abans que arribessin els Bombers.

 

En arribar els serveis d'emergències, els residents de l'immoble, un matrimoni i el seu fill, van ser atesos pel SEM i van ser traslladats a l'hospital Joan XXIII, ja que presentaven símptomes d'inhalació de fum i alguna cremada a les mans.

 

Una família ha estat traslladada a l'Hospital per un incendi a la cuina de casa seva a Tarragona | Google Maps

 

Et pot interessar: