S'incendia el motor d'una grua del Port de Tarragona

Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat quatre dotacions per l'incendi

 

El motor d'una grua del Port de Tarragona ha començat a cremar aquesta tarda, per motius que encara es desconeixen. L'incident ha mobilitzat a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que, a hores d'ara, encara estan en el lloc dels fets. Afortunadament, no hi ha hagut cap ferit a causa de l'incendi, tot i que alguns testimonis asseguren que han sentit una forta explosió. Els fets han passat a un quart de set de la tarda i una gran columna de fum ha estat visible a la ciutat de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'incident ha passat durant una operativa al Moll de Castella del Port de Tarragona. Per aquest motiu, s'ha activat el Pla d'Autoprotecció (PAU) amb el nivell 1. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit de la tarda, s'ha donat per controlada la situació de l'incendi. En aquest sentit, s'ha continuat amb les tasques d'extinció de les flames amb les actuacions coordinades de tots els membres que intervenen, la Policia del Port de Tarragona, els Bombers de la Generalitat i Salvament Marítim de Tarragona.

 

Crema el motor d'una grua al Port de Tarragona | Edgar Alan

 

Als voltants de les nou del vespre, els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi de la grua que descarregava un vaixell al Moll de Castella del Port de Tarragona. En l'extinció de l'incendi hi han treballat deu dotacions dels Bombers.

 

Un bomber ferit durant l'incendi al Port de Tarragona

Durant les tasques d'extinció de l'incendi a la grua del Port de Tarragona, un bomber del parc tarragoní ha resultat ferit en caure de l'autoescala mentre intentava rescatar el gruista. De resultes de l'incident, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha evacuat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on en aquests moments se li està fent una exploració.

 

Quatre dotacions dels Bombers han treballat per apagar l'incendi de la grua | TarragonaDigital

 

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha donat les gràcies als serveis d'emergència a través de les seves xarxes socials. «Gràcies a la Policia del Port de Tarragona, Bombers i Salvament Marítim per la ràpida actuació», ha escrit l'exalcalde de Riudoms a Twitter.