La Guàrdia Urbana, els Mossos i el SEM al lloc dels fets

Un individu simula un atropellament llençant-se contra un cotxe davant de la Tarraco Arena Plaça

Alhora, els Mossos han identificat set menors per un intent de furt, gairebé al mateix moment

El carrer de Mallorca, a tocar de la Tarraco Arena Plaça, va ser escenari de dos successos el vespre d’aquest divendres, 20 de setembre. Per una banda, un individu va simular un atropellament i, per altra banda, set menors van intentar cometre un furt.

Segons han informat diversos testimonis, els fets van tenir lloc poc abans de les vuit del vespre, quan primer un ciutadà es va llençar a propòsit a sobre del capó d’un turisme que circulava en aquell moment a la cruïlla entre els carrers de Mallorca i de l’Alguer. Gairebé al mateix moment, un grup de set joves menors d’edat de nacionalitat marroquina intentava cometre un furt a la vora.

Com a conseqüència d’aquests dos fets, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues de la Guàrdia Urbana de Tarragona i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Un cop han arribat, els Mossos han identificat els set menors, col·locant-los contra la paret de la Tarraco Arena Plaça i provocant molta expectació entre els veïns i vianants. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques, l'home que s'ha llençat davant del cotxe tindria problemes psiquiàtrics.


Comentaris
Marc
MENAS