Arrenca la campanya 'Pugem Tarragona' per dinamitzar els comerços del centre de la ciutat

Comença aquest dissabte i s'allargarà fins al setembre
Tarragona engega una campanya per dinamitzar el comerç del centre | àngel ullate

Tarragona engegarà, dissabte que ve 13 de juny, la campanya de dinamització del petit comerç del centre de la ciutat 'Pugem Tarragona'. L'inici d'aquesta campanya estava previst per al 14 de març, però es va haver d'ajornar a causa del decret d'estat d'alarma. Així doncs, dissabte es donarà finalment el tret de sortida, amb activitats, sortejos, promocions i altres sorpreses. Aquesta iniciativa està emmarcada dins la campanya 'Som comerç TGN', de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, i neix fruit de la relació publicoprivada entres les dues principals associacions de comerciants de la ciutat, l'Associació de Comerciants de la Via T i la Unió de Botiguers de l'Entorn del Mercat, juntament amb la Cambra de Comerç, ESPIMSA i la conselleria de Comerç.

Quan es va projectar inicialment la campanya, l'objectiu era dinamitzar els carrers del centre de la ciutat cada segon dissabte de casa mes. Però la crisi derivada de la pandèmia ha fet replantejar la iniciativa, així que les accions de dinamització es faran de manera continuada des d'aquest dissabte fins al setembre.

Durant tot el dissabte, a l'interior del Mercat Central s'instal·larà el 'Pixelmaton', un plató fotogràfic de la mà de 'Pixel Moreno' que fotografiarà la millor cara de les tarragonines i els tarragonins amb una finalitat benèfica. Cada foto tindrà un preu 5 euros, i els beneficis es destinaran a la campanya de la Creu Roja 'Aliments amb cor', que té l'objectiu de recaptar fons per comprar i distribuir aliments entre els sectors més vulnerables. El Pixelmaton serà al Mercat entre les 11 i les 14 hores i les 18 i les 21 hores. 

Durant tot el dia, també, un grup de patinadors de les comparses de Carnaval Disc45 i Colours Fantasy recorreran la Rambla Nova amb dos 'speakers', que aniran donant informació sobre els sortejos i promocions de la campanya 'Pugem Tarragona'.

A més, la plaça Corsini acollirà, a les 19.30 hores, una actuació musical en acústic de l'artista local Jay Lemon, l'autor de la cançó promocional del 'Pugem Tarragona'. Aquesta actuació musical es realitzarà seguint la normativa en matèria de seguretat sanitària i distància física. Totes les activitats es poden consultar a les xarxes socials de 'Pugem Tarragona' i a la pàgina web de la iniciativa.

Totes les accions de dinamització al carrer es complementaran amb sortejos, concursos i accions promocionals a través de les xarxes socials de 'Pugem Tarragona'. Per facilitar l’aparcament, l’empresa pública de Mercats va posar en marxa el passat mes de febrer una política de preus populars els caps de setmana a l’aparcament de la plaça Corsini, amb una tarifa de 0,50 euros l’hora, des del divendres a les 20 h fins dilluns a les 8 h.

"Els autocars turístics de TGN, amb greus problemes per sobreviure a un 2020 caòtic" "Important: L'Ajuntament de Tarragona mou fitxa en el cas Inipro"