Les inscripcions a la Bicicletada Popular de Tarragona es tancaran aquesta setmana

La Bicicletada Popular tindrà lloc aquest pròxim diumenge 12 de maig
La Bicicletada Popular de Tarragona arriba aquest cap de setmana carregada de novetats | Antonio Bistouras
 

Tarragona acollirà aquest diumenge 12 de maig la 29a edició de la Bicicletada Popular. Com ja és habitual, de manera anual la ciutat celebra aquesta iniciativa per tal de fomentar l'esport i la vida social entre la població. Tots aquells interessats en participar, encara sou a temps de formalitzar la vostra inscripció de manera presencial. Fins al 10 de maig a les 20.00 hores, podreu adreçar-vos a les instal·lacions esportives municipals de Campclar, Bonavista, Riu Clar, el Serrallo i Part Baixa, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.

També podeu realitzar-la  a través de la web de la Bicicletada Popular de Tarragona. En aquest cas, les inscripcions es tancaran el dijous dia 9 a les 23.59 hores. El dorsal s'haurà de recollir abans del dia 10 de maig a qualsevol de les instal·lacions esportives esmentades anteriorment; el dissabte 11 de maig durant l'Exhibició Aèria del Balcó del Mediterrani; o bé el diumenge dia 12, de 9.00 a 9.45 hores a la zona de sortida de la Bicicletada.

Cal destacar el caràcter familiar de l'activitat, a la qual en totes les edicions participen petits i grans per tal de gaudir d'una jornada esportiva i diferent en bona companyia. Per aquest motiu, tots els inscrits podran participar en dos circuits, un d'adults i un altre infantil, per tal de no deixar cap perfil fora de la jornada. 

Una edició amb grans novetats

Enguany se celebrarà la 1a edició de la Festa de la Bicicleta el mateix 12 de maig. Aquesta està formada per activitats diverses, emmarcades en la pràctica d'esport amb bicicleta, per a totes les edats. Es duran a terme al Parc de la Ciutat de Tarragona i, de la mateixa manera que en la Bicicletada Popular, requeriran inscripció prèvia. Circuits de BTT, inflables pels més petits i moltes coses més per tal de gaudir d'una jornada divertida i familiar.

"AGENDA: Un premi Nobel, de visita i conferències a TGN aquesta setmana" "L'enfrontament del nou arquebisbe de Tarragona i Albert Boadella pel procés català"