S'obren les inscripcions per la 11a caminada solidària La Muntanyeta

La marxa se celebrarà el diumenge 6 d'octubre, en commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Celebral

 

Imatge de la caminada de l'any passat al davant del Balcó del Mediterrani. | Cedida

 

Un any més, l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta ha organitzat la caminada solidària en suport a les persones que pateixen paràlisi cerebral i les seves famílies, que des d'aquest dijous 29 d'agost ja té obertes les inscripcions. En la seva onzena edició, la marxa solidària d'enguany coincidirà amb la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, el pròxim diumenge 6 d'octubre.

 

La Muntanyeta fa una crida a la participació

És per aquest motiu que La Muntanyeta fa una crida a la participació, ja que «serà una jornada per reivindicar els drets de les persones amb paràlisi cerebral», asseguren. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes, i es poden fer a través de la plataforma Entrapolis, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta a l'organització. Si més no, també és possible fer les inscripcions a les mateixes oficines del centre de la Muntanyeta, situat al carrer Muntanya de Sant Pere, en horari matinal de nou del matí a dues del migdia, de dilluns a divendres.

 

El donatiu per participar en la caminada és de deu euros. Per als menors de dotze anys, la inscripció és de cinc euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta i una bossa commemorativa i podran gaudir d'un esmorzar gratuït a les instal·lacions de l'Associació La Muntanyeta.

 

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta celebra la 10a Caminada Solidària | cedida

 

Des del Balcó del Mediterrani fins al local de La Muntanyeta

La Muntanyeta destaca que el recorregut d'aquesta marxa és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. I és que, com ja és habitual, la sortida s'iniciarà des del Balcó del Mediterrani, i després de recórrer la costa tarragonina, la marxa arribarà a les instal·lacions de l'entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Un recorregut de molt poca dificultat que acabarà amb una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que es realitza a la Muntanyeta i un esmorzar per a tots els participants.

 

L'organització de la caminada va a càrrec dels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, i és possible gràcies al suport d'un gran nombre de persones voluntàries i col·laboradores. A més, compta, entre altres, amb el patrocini de Ford Tarraco Center, Lear Corporation i el Càtering Costa Daurada.